Tel/WhatsApp +36 70 555 6685 info@eskuvopalota.hu

Öltönyszalon Budapest szívében

A minőség, a szabás és a kényelem – mind fontosak ahhoz, hogy egy férfi magabiztosan, jól érezze magát az esküvőjén, vagy a hétköznapokban egy üzleti tárgyaláson. 

Öltönyeinket kifinomult anyagok, egyedi szabásvonal és kiemelkedő minőség jellemzi és házon belül méretre is igazítjuk őket.

MANZETTI

A Manzetti márka az olasz divat és olasz alapanyag tökéletes kombinációja, exkluzív alapanyagok, karcsúsított, fiatalos, modern fazonok jellemzik és számos kiegészítő, mely az öltönyhöz választható. Esküvőre népszerű választás a márka háromrészes (nadrág, zakó, mellény) öltönye, amely színben hozzáillő csokornyakkendőt vagy sálat is tartalmaz.

– alkalmi öltönyök
– vőlegény öltönyök
– super stretch (új!) öltönyök

carl gross / cg

CARL GROSS prémium minőségű német márka, 1925 óta a férfi divatban nemzetközileg elismert családi vállalkozás.

Megjelenésedet – akár egy tárgyalásra készülsz, akár életed nagy napjára – többféle szabású nadrág + mellény + zakó darabokból állíthatod szabadon össze, melyet a választható kiegészítők (sál, nyakkendő, csokornyakkendő, díszzsebkendő, nadrágtartó) tesznek kompletté. Első osztályú olasz alapanyagok és rendkívül finom, részletgazdag kidolgozottság jellemzi. Minden darabjában fellelhető a kézműves igényesség, a méretre szabottság érzése. A Black Line visszafogottabb, klasszikus, a CG pedig egy fiatalos kollekció.

egyedi szabóság

Konfekciós öltönyeink mellett, egyedi igényekhez igazodva öltöny készítést is vállalunk, ahol Te határozhatod meg az anyagot, színt és fazont, megvalósítjuk elképzeléseidet. Kizárólag egyedi kidolgozással, méretre készítünk öltönyöket made to measure szinten.